Radiesse de fillerbehandeling voor huidverjonging

Onze huid ziet er gezond en jong uit door collageen. De huid is stevig en zacht door volume en elasticiteit. Maar als je ouder wordt, verliest je huid elasticiteit en zakt naar beneden. Door het natuurlijke verouderingsproces wordt het lichaamseigen collageen geleidelijk afgebroken. Het verlies van elasticiteit in de huid zorgt voor het ontstaan van rimpels, lijntjes en een slappere huid. Hierdoor neemt de jeugdige uitstraling van je gezicht af. Dit proces kun je vertragen met fillers zoals Radiesse®.
Met een Radiesse® behandeling kies je voor een natuurlijke facelift. De filler herstelt direct het volume, lift de huid en maakt deze strakker waardoor je huid er weer jonger uitziet. Doordat Radiesse® de natuurlijke collageenaanmaak stimuleert, onderbreekt dit het verouderingsproces van de huid. Het effect van de filler behandeling is langdurend, maar kan wel per persoon verschillen. Leeftijd, huidtype, levensstijl, stofwisseling en het gebied dat is behandeld zijn niet bij iedereen hetzelfde.
Radiesse is een injecteerbare filler die het volume opvult en matige tot diepere rimpels in je gezicht verzacht. Het liftende en verstevigende effect op de huid is direct zichtbaar. De injectable zorgt direct voor volume en stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen. Radiesse geeft zo de strakheid en elasticiteit terug aan je huid. Je natuurlijke schoonheid komt weer volledig tot haar recht.
Radiesse® bestaat uit een gel met calcium microsferen. Het kwalitatief hoogstaande product zorgt voor een direct opvullend effect en de stimulans van de natuurlijke collageenaanmaak in de huid. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd geleidelijk, maar volledig afgebroken door je lichaam.
Kort Samengevat:
  • Radiesse® is een injecteerbare filler die onmiddellijk het volume herstelt en de huid lift en strakker maakt, waardoor je er jeugdiger uitziet.
  • Radiesse® stimuleert ook je eigen natuurlijke collageenaanmaak. Dit proces houdt een aantal maanden aan en verlengt het effect van de behandeling.
  • Een behandeling met Radiesse® is snel en vergt geen, of nauwelijks, hersteltijd. De meeste patiënten pakken meteen na de behandeling hun dagelijkse activiteiten weer op.
  • Radiesse® kan gecombineerd worden met verschillende andere behandelingen.
  • Radiesse® biedt een zeer effectieve en minimaal invasieve behandeling waarmee je de tekenen van het ouder worden kunt tegengaan zonder operatie.
  • Met Radiesse® krijg je natuurlijke resultaten die bij de meeste patiënten minstens een jaar zichtbaar zijn.
  • Radiesse® is al bij veel patiënten zeer effectief toegepast en heeft een zeer hoog veiligheidsprofiel.

 

© 2020 - Dokter Poelma