Philart de opvolger van Juvenus

PhilArt de nieuwe naam voor Juvenus Onze skinbooster Juvenus gaat Philart heten. Het product blijft net zo fijn en goed, maar heeft uitbreiding gekregen van de lijn met nog 3 producten. Naast de standaard Philart behandeling voor gezicht, hals, handen, littekens en acne, zijn er daarnaast nog de volgende producten: • Philart eye: de skinbooster voor de oogcontouren, oogleden en oppervlakkige rimpels rondom de ogen. • Philart hair: de skinbooster voor het haar en de wenkbrauwen • Philart next: de skinbooster met hyaluronzuur voor de rijpere of droge huid van het gezicht, littekens en acne. Deze vult dus wat meer op. Maak snel een afspraak en kom kennismaken met deze superfijne (nieuwe) producten.

Philart is een skinbooster die ervoor zorgt dat jouw huid elastischer en steviger wordt. Het is een effectieve behandeling tegen diverse tekenen van veroudering zoals rimpels, pigmentatie, dehydratie en grove poriën.

De actieve bestanddelen zijn gepolymeriseerde polynucleotiden (PDRN). Polynucleotiden zijn bouwstenen van DNA en deze wondermoleculenhebben weefselherstellende, anti-ischemische en ontstekingsremmende eigenschappen. Ze bevorderen de bloedsomloop, vangen vrije radicalen weg die huidschade veroorzaken, zorgen voor meer fibroblast-activiteit (fibroblasten zijn de cellen die elastine en collageen maken) en het herstelt het DNA. Ze worden daarom in de medische wereld ingezet om genezing te versnellen bij brandwonden, moeilijk te genezen wonden, huidtransplantaties en hyperpigmentatie. Philart is met al deze eigenschappen dus echt een booster voor je huid.

De behandeling met Philart

De behandeling met Philart is een zeer veilige behandeling die ongeveer 15 minuten duurt. Een verdoving vooraf is niet nodig. Door middel van ongeveer 20 injecties van 0,1 ml wordt de 2 ml gel onder de huid gespoten. Daarna wordt de huid gemasseerd om de gel nog beter te verspreiden over het behandelde gebied. Direct na de behandeling kun je wat bultjes overhouden op de plekken waar geïnjecteerd is: deze verdwijnen binnen enkele uren. Heel soms kan ook een blauw plekje ontstaan, deze mag de dag na de behandeling gecamoufleerd worden met bv foundation.

De dag van de behandeling zelf is het advies geen alcohol te gebruiken, niet te sporten, niet naar de sauna te gaan en geen make-up te gebruiken op de plaatsen waar geïnjecteerd is.

Philart is voor iedereen geschikt. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van:

  • Acne
  • Fijne rimpeltjes
  • Kleine littekentjes
  • Een uitgedroogde huid
  • Een beschadigde huid door UV-blootstelling of slechte verzorging
  • Een dunne huid door veroudering

De gebieden die behandeld kunnen worden zijn eigenlijk alle gebieden waar huidverbetering gewenst is. Het is bij uitstek geschikt voor de huid van het gezicht, de hals, het decolleté en handen.

Ons advies is de eerste keer een Philart-kuur te nemen waarbij je een behandeling krijgt in week 0, week 4 en week 8. Daarna heb je ongeveer 6 maanden profijt van de behandeling en is 1 keer in de 6 maanden behandelen voldoende.

Marieke Poelma

© 2020 - Dokter Poelma