Skinbooster introductiedag 26 Mei 2024

Profhilo nu ook bij Dokter Poelma

Botox Zweet Oksel Behandeling

Jouw lippen zijn uniek net als jij!

Radiesse de fillerbehandeling voor huidverjonging

Onze huid ziet er gezond en jong uit door collageen. De huid is stevig en zacht door volume en elasticiteit. Maar als je ouder wordt, verliest je huid elasticiteit en zakt naar beneden. Door het natuurlijke verouderingsproces wordt het lichaamseigen collageen geleidelijk afgebroken. Het verlies van elasticiteit in de huid zorgt voor het ontstaan van rimpels, lijntjes en een slappere huid. Hierdoor neemt de jeugdige uitstraling van je gezicht af. Dit proces kun je vertragen met fillers zoals Radiesse®.
Met een Radiesse® behandeling kies je voor een natuurlijke facelift. De filler herstelt direct het volume, lift de huid en maakt deze strakker waardoor je huid er weer jonger uitziet. Doordat Radiesse® de natuurlijke collageenaanmaak stimuleert, onderbreekt dit het verouderingsproces van de huid. Het effect van de filler behandeling is langdurend, maar kan wel per persoon verschillen. Leeftijd, huidtype, levensstijl, stofwisseling en het gebied dat is behandeld zijn niet bij iedereen hetzelfde.
Radiesse is een injecteerbare filler die het volume opvult en matige tot diepere rimpels in je gezicht verzacht. Het liftende en verstevigende effect op de huid is direct zichtbaar. De injectable zorgt direct voor volume en stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen. Radiesse geeft zo de strakheid en elasticiteit terug aan je huid. Je natuurlijke schoonheid komt weer volledig tot haar recht.
Radiesse® bestaat uit een gel met calcium microsferen. Het kwalitatief hoogstaande product zorgt voor een direct opvullend effect en de stimulans van de natuurlijke collageenaanmaak in de huid. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd geleidelijk, maar volledig afgebroken door je lichaam.
Kort Samengevat:
 • Radiesse® is een injecteerbare filler die onmiddellijk het volume herstelt en de huid lift en strakker maakt, waardoor je er jeugdiger uitziet.
 • Radiesse® stimuleert ook je eigen natuurlijke collageenaanmaak. Dit proces houdt een aantal maanden aan en verlengt het effect van de behandeling.
 • Een behandeling met Radiesse® is snel en vergt geen, of nauwelijks, hersteltijd. De meeste patiënten pakken meteen na de behandeling hun dagelijkse activiteiten weer op.
 • Radiesse® kan gecombineerd worden met verschillende andere behandelingen.
 • Radiesse® biedt een zeer effectieve en minimaal invasieve behandeling waarmee je de tekenen van het ouder worden kunt tegengaan zonder operatie.
 • Met Radiesse® krijg je natuurlijke resultaten die bij de meeste patiënten minstens een jaar zichtbaar zijn.
 • Radiesse® is al bij veel patiënten zeer effectief toegepast en heeft een zeer hoog veiligheidsprofiel.

 

PhilArt Eye Behandeling

Philart de opvolger van Juvenus

PhilArt de nieuwe naam voor Juvenus Onze skinbooster Juvenus gaat Philart heten. Het product blijft net zo fijn en goed, maar heeft uitbreiding gekregen van de lijn met nog 3 producten. Naast de standaard Philart behandeling voor gezicht, hals, handen, littekens en acne, zijn er daarnaast nog de volgende producten: • Philart eye: de skinbooster voor de oogcontouren, oogleden en oppervlakkige rimpels rondom de ogen. • Philart hair: de skinbooster voor het haar en de wenkbrauwen • Philart next: de skinbooster met hyaluronzuur voor de rijpere of droge huid van het gezicht, littekens en acne. Deze vult dus wat meer op. Maak snel een afspraak en kom kennismaken met deze superfijne (nieuwe) producten.

Philart is een skinbooster die ervoor zorgt dat jouw huid elastischer en steviger wordt. Het is een effectieve behandeling tegen diverse tekenen van veroudering zoals rimpels, pigmentatie, dehydratie en grove poriën.

De actieve bestanddelen zijn gepolymeriseerde polynucleotiden (PDRN). Polynucleotiden zijn bouwstenen van DNA en deze wondermoleculenhebben weefselherstellende, anti-ischemische en ontstekingsremmende eigenschappen. Ze bevorderen de bloedsomloop, vangen vrije radicalen weg die huidschade veroorzaken, zorgen voor meer fibroblast-activiteit (fibroblasten zijn de cellen die elastine en collageen maken) en het herstelt het DNA. Ze worden daarom in de medische wereld ingezet om genezing te versnellen bij brandwonden, moeilijk te genezen wonden, huidtransplantaties en hyperpigmentatie. Philart is met al deze eigenschappen dus echt een booster voor je huid.

De behandeling met Philart

De behandeling met Philart is een zeer veilige behandeling die ongeveer 15 minuten duurt. Een verdoving vooraf is niet nodig. Door middel van ongeveer 20 injecties van 0,1 ml wordt de 2 ml gel onder de huid gespoten. Daarna wordt de huid gemasseerd om de gel nog beter te verspreiden over het behandelde gebied. Direct na de behandeling kun je wat bultjes overhouden op de plekken waar geïnjecteerd is: deze verdwijnen binnen enkele uren. Heel soms kan ook een blauw plekje ontstaan, deze mag de dag na de behandeling gecamoufleerd worden met bv foundation.

De dag van de behandeling zelf is het advies geen alcohol te gebruiken, niet te sporten, niet naar de sauna te gaan en geen make-up te gebruiken op de plaatsen waar geïnjecteerd is.

Philart is voor iedereen geschikt. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van:

 • Acne
 • Fijne rimpeltjes
 • Kleine littekentjes
 • Een uitgedroogde huid
 • Een beschadigde huid door UV-blootstelling of slechte verzorging
 • Een dunne huid door veroudering

De gebieden die behandeld kunnen worden zijn eigenlijk alle gebieden waar huidverbetering gewenst is. Het is bij uitstek geschikt voor de huid van het gezicht, de hals, het decolleté en handen.

Ons advies is de eerste keer een Philart-kuur te nemen waarbij je een behandeling krijgt in week 0, week 4 en week 8. Daarna heb je ongeveer 6 maanden profijt van de behandeling en is 1 keer in de 6 maanden behandelen voldoende.

Marieke Poelma

© 2020 - Dokter Poelma