Over mij

Functie: Huisarts met als speciale interesse cosmetische geneeskunde
BIG-nummer: 99064109701

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en ben na mijn artsexamen onder andere onderzoek gaan doen bij het Diabetescentrum van de VU. Tevens heb ik op verschillende afdelingen in het ziekenhuis gewerkt als basisarts. Hierna ben ik begonnen aan de de huisartsenopleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2013 werk ik in mijn eigen huisartsenpraktijk met als speciale interesse kleine chirurgische ingrepen. De laatste jaren heb ik meerdere trainingen gevolgd op het gebied van esthetische geneeskunde en dan met name op het gebied van botox en fillers.

Sinds 1 april 2023 ben ik gestopt met mijn eigen huisartsenpraktijk. Hierdoor kan ik meer tijd  besteden aan de cosmetische kliniek . In Blokker en op de huisartsenpost ben ik nog werkzaam als huisarts.

In overleg met U maken wij een plan van aanpak waarbij een natuurlijk resultaat op de voorgrond staat. ‘Ik heb gemerkt dat een subtiele ingreep een groot verschil kan maken voor de cliënt’. Bij ons krijgt u altijd een eerlijk advies wat ook kan inhouden dat niet behandelen beter voor u is.

© 2020 - Dokter Poelma